Αρχική > Opinion > Χρυση Αυγή. Ισχυρό φάρμακο με δυνατές παρενέργειες

Χρυση Αυγή. Ισχυρό φάρμακο με δυνατές παρενέργειες

Επανέρχομαι στο θέμα «Χρυσή Αυγή » καθώς οι εκλογικές αναμετρήσεις πια τελείωσαν και το εν λόγω κόμμα έλαβε το εντυπωσιακό κατά την άποψη μου ποσοστό 6,92%.

Αυτό από μόνο του δείχνει ότι η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει τρεφόμενη από την αδιαφορία των άλλων κομμάτων για τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών.

Η Χρυσή Αυγή καταφέρνει να δυναμώνει μέσα από την απόγνωση των πολιτών ειδικά στο θέμα της λαθρομετανάστευσης , όπου όλα τα άλλα κόμματα δείχνουν άμεσα η έμμεσα να υποστηρίζουν την εισροή ξένων στην χώρα η τουλάχιστον να την ανέχονται.

Αυτό ήταν κατά την άποψη μου και το λάθος του ΣΥΡΙΖΑ που του στέρησε την εξουσία. Παρόλο που οι περισσότεροι πολίτες σκέφτηκαν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ ταυτιζόμενοι με την αντιμνημονιακή πολιτική του, τελικά δεν το έκαναν γιατί είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ ένα από τα μαγεμένα , ερωτευμένα με τους μετανάστες κόμματα. Έκανε το λάθος και αντί να αφουγκραστεί και να σεβαστεί τις ανάγκες των πολιτών , θέλησε να δώσει την δική του γραμμή για επανένωση των οικογενειών των μεταναστών , λες και στην παρούσα φάση είναι για τους Έλληνες ένα πρώτο ζήτημα.

Για να αιτιολογήσουμε, και όχι για να δικαιολογήσουμε, την ψήφο στην Χρυσή Αυγή πρέπει να δούμε μερικά δημογραφικά , νομικά , οικονομικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά και περιστατικά τα οποία πολλές φορές κρύβονται διότι θα έδειχναν την ανικανότητα ή την κακή πρόθεση των κομμάτων που μας κυβέρνησαν από την μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα.

Καταρχήν πρέπει να αντιληφθούμε την πίεση που δέχονται τα αστικά κέντρα και ειδικά η Αθήνα. Στο σύνολο της Αττικής δυο στους επτά ανθρώπους είναι λαθρομετανάστες και προχωρώντας προς την παλιά Αθήνα το ποσοστό γίνεται τρεις στους επτά.

Υπάρχουν στην Αθήνα αλλά και γύρω από αυτήν , περιοχές οι οποίες πλέον είναι αυτοδιοικούμενες και άβατο για την αστυνομία και τους νόμους. Τέτοιες περιοχές είναι το Ζεφύρι , ο Ασπρόπυργος, το Μενίδι , οι περιοχές ανάμεσα στην Θήβα και την Λειβαδιά , κοντά στους οικισμούς των τσιγγάνων και πολλές άλλες. Στις περιοχές αυτές , νόμος δεν υπάρχει , ούτε έλεγχος και οποιεσδήποτε υποδομές και χρήματα παρέχει το κράτος προς τις περιοχές αυτές περνούν και διοχετεύονται κατά βούληση από τις τοπικές μαφίες η «διοικήσεις «.

Αυτοδιοικούμενο είναι πλέον και το κέντρο της Αθήνας όπου ελάχιστα είναι τα καταστήματα που ανήκουν σε Έλληνες και όλα τα υπόλοιπα ανοίγουν με την άδεια και υπό την προστασία των τοπικών ηγετών ανά φυλή. Έτσι καθώς γνωρίζουν καλά το αντικείμενο όλα τα καταστήματα από την πίσω πλευρά του δημαρχείου της Αθήνας ανήκουν σε πακιστανούς και Αφγανούς , οι οποίοι για να ανοίξουν τα καταστήματα τους πρέπει να πάρουν άδεια από τον Ινδό διοικητή που επιβλήθηκε στην περιοχή. Τα περισσότερα καταστήματα είναι μάλιστα σχετικά με την κινητή τηλεφωνία καταστήματα στα οποία οι συσκευές κινητών τηλεφώνων και οι κάρτες ανανέωσης πωλούνται σε τιμή χαμηλότερη και από την τιμή που πουλά χονδρικής η κάθε εταιρεία.

Έτσι η εταιρεία Vodafone , η Wind και η Cosmote , έχουν κάρτες ανανέωσης χρόνου οι οποίες έχουν ονομαστική τιμή 10€. Οι κάρτες αυτές πωλούνται μέσω καταστημάτων με ένα κέρδος το οποίο η κάθε εταιρεία το έχει θεσμοθετήσει και είναι κοινό για όλους. Έστω λοιπόν ότι η κάρτα ανανέωσης χρόνου πωλείται χονδρικής 9,50€. Στα καταστήματα αυτά η ανανέωση των 10€ δεν κοστίζει παραπάνω από 9€ !

Και αυτό δεν γίνεται με κάποιον παράνομο τρόπο , απλά επειδή Πακιστανοί και Ινδοί είναι άριστοι στα μαθηματικά και τα οικονομικά , καταφέρνουν και βγάζουν κέρδος μέσα από τα δώρα που κάνουν οι εταιρείες για λόγους προώθησης. Και έτσι διακινούνται στο κέντρο της Αθήνας τεράστια ποσά τα οποία τροφοδοτούν την σκιώδη τοπική διοίκηση και εν μέρει το Ισλάμ ως συνεκτικός δεσμός όλων αυτών των ανθρώπων που έχουν το δικαίωμα να τηρούν την πίστη τους αλλά που τελικά αυτό το δικαίωμα γίνεται θύμα εκμετάλλευσης.

Στην επαρχία τα πράγματα δεν είναι καλύτερα αλλά λόγω αποστάσεων αλλά και «ελκυστικότητα » της είδησης πολλές φορές δεν φτάνουν εδω στην Αθήνα. Έτσι πολλοί από εμάς αντιδρούν και αναρωτιούνται για τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής για παράδειγμα στην Φθιώτιδα , αλλά ελάχιστοι ξέρουν για παράδειγμα ότι φέτος το σύνολο σχεδόν της παραγωγής από βερίκοκα εκλάπη μέσα σε μια νύχτα από τέτοιες αυτοδιοικούμενες ομάδες των περιοχών.

Υπάρχουν όμως και αρκετά νομικά θέματα τα οποία καμία κυβέρνηση δεν θέλησε να τα λύσει και για να πούμε και την αλήθεια δεν μπορεί πια να τα λύσει παγιδευμένη στις ευρωπαϊκές συνθήκες και ειδικά αυτή του Σεγκεν οι οποίες έγιναν μόνο και μόνο για να καταντήσει η Ελλάδα ο σκουπιδότοπος ψυχών της Ευρώπης.

Έτσι ο κάθε λαθρομετανάστης όταν αποφασίσει να έρθει στην Ελλάδα πρέπει να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες που θα του δώσουν τα «γραφεία » που δραστηριοποιούνται στις περιοχές γύρω από τον Σταθμό Λαρίσης και το Μεταξουργείο. Όταν φτάσει λοιπόν στα σύνορα , θα πετάξει το διαβατήριο του και μπαίνοντας στην Ελλάδα θα δηλώσει η δεκαεπτάχρονος , άρα ανήλικος , ή θα αιτηθεί πολιτικό άσυλο.

Και στις δυο περιπτώσεις θα πάρει αυτό το περίφημο χαρτάκι που του δίνει εξάμηνη ανοχή. Στην πρώτη περίπτωση , αναβαπτισμένος ως ανήλικος θα έχει ειδική , προνομιακή μεταχείριση ακόμα και μετά την παρέλευση του εξαμήνου. Στην δεύτερη περίπτωση , αυτή της αίτησης ασύλου , θα έχει λύσει για μεγάλο διάστημα το θέμα της παραμονής.

Σε κάθε περίπτωση , έχει στηθεί στην Ελλάδα μια βιομηχανία γάμων με γυναίκες και άνδρες χωρών που εσχάτως εισήλθαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση , οι οποίοι έναντι αμοιβής θα συνάψουν γάμο με λαθρομετανάστη και θα είναι πια καθόλα νόμιμος. Τόσο νόμιμος που θα ξεχάσει τα επιχειρήματα που έγραψε στην αίτηση ασύλου , ότι κινδυνεύει η ζωή του στην χώρα του , και με τα καινούργια ευρωπαϊκά ταξιδιωτικά έγγραφα θα επισκεφτεί την χώρα του για να δει τους συγγενείς του.

Οξύμωρο είναι βέβαια και το γεγονός , ότι το μαγικό αυτό χαρτάκι που παίρνουν οι λαθρομετανάστες κατά την είσοδο τους στην Ελλάδα , τους επιτρέπει την ελεύθερη μετακίνηση εντός της χώρας , εκτός από περιοχές που η Ελλάδα συνδέεται μέσω θαλάσσης με άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Έτσι ο λαθρομετανάστης μπορεί να κινηθεί παντού στην Ελλάδα αλλά όχι στην Ηγουμενίτσα.

Ένα άλλο νομικό φαινόμενο είναι η ταχύτητα απονομής της δικαιοσύνης. Έτσι αν για παράδειγμα πέντε λαθρομετανάστες εγκατασταθούν βιαίως σε μια αποθήκη , ο ιδιοκτήτης της αποθήκης θα πρέπει να απευθυνθεί στην αστυνομία η οποία θα καταγράψει το περιστατικό και μετά από ένα μήνα που θα έχει καθαρογραφτεί το περιστατικό στο τμήμα , θα πρέπει να απευθυνθεί στην εισαγγελία , από την οποία θα ζητήσει παραγγελία η οποία θα επιδοθεί στην αστυνομία για να την εκτελέσει και να βγάλει βιαίως τους λαθρομετανάστες από την αποθήκη. Και όλο αυτό στην καλύτερη περίπτωση διαρκεί γύρω στους πέντε μήνες.

Έχουν πλέον αναγνωριστεί με τον πιο επίσημο τρόπο έννοιες όπως , αλβανική μαφία , ρωσική μαφία ,μαφία των αφρικανών , μαφία των Πακιστανών , μαφία των Αφγανών και βέβαια μαφία των τσιγγάνων.

Και ασφαλώς οι οργανώσεις αυτές χωρίς να έχουν αγαθές μεταξύ τους σχέσεις , σέβονται η μια την άλλη και έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους περιοχές δράσης αλλά και δραστηριότητες

Έτσι δεν θα δεις Αλβανό να πουλάει ναρκωτικά στο Ζαφυρι γιατί είναι εκτός περιοχής. Έχει την δική του περιοχή που θα δραστηριοποιείται , ούτε θα δεις ρωσίδα ιερόδουλη πίσω από την Βαρβάκειο. Έχει δική της και αυτή περιοχή. Ούτε θα δεις Αλβανό με καροτσάκι supermarket να μαζεύει σίδερα από τα σκουπίδια για ανακύκλωση διότι αυτή η δραστηριότητα ελέγχεται από τους αφρικανούς και δίνουν άδεια μόνο στους δικούς τους.

Το 1999 στο Μενίδι για να παραλάβεις προκάτ σπίτι ως θύμα του σεισμού έπρεπε να απευθυνθείς σε συγκεκριμένους ανθρώπους , οι οποίοι ήταν επιφορτισμένοι και με την διανομή της ανθρωπιστικής βοήθειας που παρείχε το κράτος και άλλοι φορείς. Και βέβαια η κατανομή γίνονταν με τους δικούς τους όρους.

Όλα τα παραπάνω είναι γνωστά και γίνονται εδω και πολλά χρόνια. Με την διάφορα ότι η οικονομική καταστροφή της Ελλάδας έφερε πολλούς Έλληνες σε απόγνωση. Και μαζί με αυτούς κατέστρεψε και πολλές από τις δομές της οργανωμένης πολιτείας. Υγεία , παιδεία , δικαιοσύνη έχουν πάει περίπατο. Όπως περίπατο έχει πάει και η κοινωνική ασφάλεια.

Και εκεί ακριβώς έρχεται και κάθεται η Χρυσή Αυγή.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια η Χρυσή Αυγή ήταν ο αυτόκλητος σωτήρας και για αυτό τα ποσοστά της ήταν στο 0,30% και είχε 20.000 ψηφοφόρους.

Τώρα δεν είναι αυτόκλητος , τώρα ολόκληρες περιοχές απευθύνονται στην Χρυσή Αυγή για βοήθεια. Ακόμα και η αστυνομία off the record σε περιπτώσεις κατάληψης χώρου , μεταξύ σοβαρού και αστείου σου λέει ότι «η την νόμιμη οδό και ζήσε Μάη μου ή φωνάζεις την Χρυσή Αυγή».

Για αυτόν τον λόγο από το 0,29% και τους 20.000 ψηφοφόρους η Χρυσή Αυγή πήγε στο 6,92% και τους 440.000 ψηφοφόρους.

Και εδω είναι ο κίνδυνος. Γιατί όταν φύγουν όλα αυτά τα κακώς κείμενα που υπάρχουν , όταν η Ελλάδα θα καθαρίσει από την σαπίλα , εγχώρια και εισαγόμενη , όταν οι Έλληνες θα ψηφίσουν με εθνικά κριτήρια για την σωτηρία της Ελλάδας , τα παιδιά της Χρυσής Αυγής με τα μαύρα μπλουζάκια δεν θα φύγουν . Δεν θα φύγουν γιατί εσύ θα τους έχεις καλέσει.

Και αυτή είναι η χειρότερη παρενέργεια. Το φάρμακο της Χρυσής Αυγής είναι δυνατό , ολόκληρες γειτονιές γύρω από τον Άγιο Παντελεήμονα , ξανάγιναν γειτονιές. Και αυτό όχι χάρη στην αστυνομία η οποία έχει εντολές να μην πειράζει κανέναν αλλά χάρη στην Χρυσή Αυγή.

Όλα τα δυνατά φάρμακα όμως έχουν και δυνατές παρενέργειες. Η χημειοθεραπεία γίνεται για να σε σώσει από τον καρκίνο. Έχει όμως πολύ δυνατές παρενέργειες που μπορεί κάποιο άλλο όργανο του σώματος να μην αντέξει και να πεθάνει.

Έτσι συμβαίνει και να τις παρενέργειες της Χρυσής Αυγής. Μίσος βία μηδενική ανοχή σε οτιδήποτε διαφορετικό και το κυριότερο έλλειμμα δημοκρατίας.

Και επειδή όλοι οι Έλληνες πολιτικοί κυβέρνησαν προδοτικά και βίασαν οποιαδήποτε έννοια δημοκρατίας , δεν φταίει η δημοκρατία για να την καταργήσουμε.

Ούτε ο μοναδικός δρόμος για να δείξουμε την αγάπη προς την Ελλάδα και οτιδήποτε Ελληνικό περνάει μέσα από τα σκοτεινά και φασιστικά μονοπάτια της Χρυσής Αυγής.

Τον καρκίνο που τρώει την Ελλάδα τον δημιούργησαν όλα τα κόμματα , αριστερά , δεξιά , κομμουνιστικά , σοσιαλιστικά. Το φάρμακο που διάλεξαν όμως μερικοί απλά θα αποτελειώσει τον ασθενή.

Tσανούσης Στάμος

Advertisements
Κατηγορίες:Opinion
  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: