Αρχική > Opinion > Αναστασιάδη θέλατε

Αναστασιάδη θέλατε

Μαρτίου 16, 2013

Στην Κύπρο για μια ακόμα φορά την πάτησαν.

Αυτή τη φορά όμως δεν έχουν κανένα άλλοθι ότι φταίει η Ελλάδα η οποία πράγματι πολλές φορές έχει πουλήσει την Κύπρο και πράγματι έχει ευθύνη που το 40% των εδαφών της Κύπρου βρίσκεται υπό κατοχή απο τους μογγόλους, τα σήριαλ των οποίων παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συγκίνηση εδώ στην Ελλάδα.

Αυτή τη φορά έπεσαν θύματα του εγωισμού τους, του τουπέ που απέκτησαν ως κάτοχοι υδρογονανθράκων και κυρίως θύματα των ψευδών του σημερινού τους προέδρου ο οποίος είχε δεσμευτεί ότι δεν θα υπάρξει κούρεμα των καταθέσεων.

Και όχι μόνο βρέθηκαν με κούρεμα που φτάνει το 10% , αλλά η αγαπημένη μας Τροικα προκειμένου να ειναι σίγουρη για τα αποτελέσματα της κλοπής των καταθέσεων βρήκε και έναν υπάκουο συνεργάτη.

Την Ελληνική κυβέρνηση.

Έτσι δεν θα κουρευτούν απλά οι καταθέσεις στις κυπριακές τράπεζες, αλλά με την συνέργεια της ελληνικής κυβέρνησης τα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα περνούν στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο προκειμένου να μην μπορούν οι καταθέτες να πάρουν τα λεφτά τους από μια τράπεζα που βρίσκεται στην Ελλάδα και να μην απαλλαχθούν με τον τρόπο αυτό από την εισφορά του 10%.

Ας πρόσεχαν λοιπον οι Κύπριοι, όπως ας προσέχαμε και εμείς.

Τι πίστευαν δηλαδή όταν ο δικός μας πρωθυπουργός, παραμονές των εκλογών στην Κύπρο, έλεγε πως η Ελλάδα θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την Κύπρο;

Για καλό πίστευαν πως το έλεγε ;

Τώρα λοιπον οι τράπεζες στην Κύπρο θα αδειάσουν.

Και τότε το κυπριακό κράτος θα βρεθεί χωρίς ρευστότητα καθώς αυτήν, την ρευστότητα, την προσφέρουν οι τράπεζες οι οποίες θα αδειάσουν.

Και τότε οι δανειστές θα πουν :

What about oil?

Advertisements
Κατηγορίες:Opinion
Αρέσει σε %d bloggers: