Αρχική > Opinion > Δεμένη υπόθεση

Δεμένη υπόθεση

Σεπτεμβρίου 29, 2013
Παρακολουθώ εδώ και δυο μέρες κανάλια, εφημερίδες και Internet και πρέπει να παραδεχτώ ότι ζούμε ημέρες δόξας όσον αφορά την ελευθεροτυπία και την αδέσμευτη δημοσιογραφία.

Μικροί, μεγάλοι,πρώην και επόμενοι δημοσιογράφοι έχουν αναλάβει εργολαβικά τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και το κακό είναι ότι όλοι εμείς κατεβάζουμε αμάσητα ο,τι η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση που λέγεται δημοσιογραφία μας ταΐζει. Αφού όταν τους είδα μαζεμενους έξω από την ΓΑΔΑ, στην αρχή νόμιζα ότι έμαθαν πως η αστυνομία κάνει συλλήψεις για σύσταση εγκληματικής ενέργειας και πήγαν να παραδοθούν. 
Ακούμε συνέχεια για δεμένη υπόθεση και πόσο μεθοδικά εργάστηκε η αστυνομία και η δικαιοσύνη στην υπόθεση αυτή. Η υπόθεση είναι τόσο δουλεμένη που ο κύριος Παππάς είναι ακόμα ασύλληπτος. Η υπόθεση είχε δουλευτεί τόσο μεθοδικά που για να συλλάβουν τον κύριο Παναγιώταρο πήγαν σε λάθος σπίτι. Το περίφημο βαλιτσάκι βοήθησε τόσο πολυ στην υπόθεση, που τον κύριο Μίχο δεν τον έβρισκαν και παρουσιάστηκε μόνος του. Το βαλιτσάκι θα είχε βραχυκυκλώσει την ώρα που ο κύριος Παππάς έκανε χθες δηλώσεις στον realfm. Το βαλιτσάκι θα είχε χαμηλή μπαταρία όταν ο κύριος Παππάς έφτανε με ταξί στην ΓΑΔΑ. Η αντιτρομοκρατική θα ήταν για μεσημεριανή σιέστα όταν ο κύριος Παππάς περίμενε μέσα απο την κύρια είσοδο να «κατέβει» κάποιος από την αντιτρομοκρατική να τον παραλάβει. 
Η δίωξη είναι ασφαλώς πολιτική. Δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που προσάπτουν στην Χρυσή Αυγή. Το πιθανότερο είναι ότι τα έχει κάνει. Και ίσως να έχει κάνει και χειρότερα. Αλλά την κυβερνηση δεν την νοιάζουν αυτά. Μπορεί να νοιάζουν πολίτες που νοιώθουν ανακουφισμένοι, αλλά σίγουρα δεν νοιάζουν τους πολιτικούς του συνταγματικού (τρομάρα τους) τόξου. 
Χθες νομίζω στο δελτίο ειδήσεων του Αντέννα «βγήκε» και μίλησε ένας νομικός ο οποίος καλώς ή κακώς είχε διαφορετική άποψη. Είχε λοιπόν το θράσος να πει ο κύριος Δημητρακόπουλος ότι κατά την άποψη του, αν και διαφωνεί πολιτικά με την Χρυσή Αυγή, δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί η πράξη της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Αξίζει τον κόπο να βρείτε το βίντεο στο YouTube να δείτε πώς τον «έκλεισε» ο δημοσιογράφος. Έτσι απλά γιατί έχει διαφορετική άποψή. 
Σε όλες τις εκπομπές οι δημοσιογράφοι, οι συνταγματικοί δημοσιογράφοι, λένε πως τα μέλη της Χρυσής Αυγής ήταν υπό παρακολούθηση και πως ο «σούπερ κοριός» τα κατέγραψε όλα. 
Hello!!!
Ο κοριός και αύριο θα παρακολουθεί όπως παρακολουθούσε και χθες. Έχει κανένας δημοσιογράφος τον δείκτη νοημοσύνης ή έστω την αγωνία να σκεφτεί τι άλλο παρακολουθεί; 
Χθες ο προοδευτικός και φωτισμένος αυτός άνθρωπος, ο κύριος Τατσόπουλος, στην πρωινή εκπομπή της ΥΕΝΕΔ, συγνώμη του mega ήθελα να πω, δήλωσε ευθαρσώς ότι ο Άρειος Πάγος κακώς έδωσε άδεια στην Χρυσή Αυγή να συσταθεί ως κόμμα. Και δεν σκέφτεται πως η άποψή του θα εξετασθεί σοβαρά από το συνταγματικό τόξο. Με την διαφορά ότι την επόμενη φορά υπάρχει περίπτωση ο Άρειος Πάγος να μην δώσει άδεια στο δικό του κόμμα να συμμετάσχει στις εκλογές και τότε τον βλέπω να τραβάει τις κοτσίδες του και να ψάχνει τον Κολοκοτρώνη για να του περιγράψει εμπειρίες. 
Γιατί ή δεν θέλει ή αδυνατεί να καταλάβει ή τον τυφλώνει ο φανατισμός και δεν μπορεί να αντιληφθεί πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που ζητά. 
Έχουμε ένα εξόχως φασιστικό και χαιρέκακο πολιτικό σύστημα το οποίο χρησιμοποίησε εξόχως φασιστικά και ολοκληρωτικά μέσα για να φυλακίσει ένα κόμμα που του μπήκε στο μάτι. Την προπαγάνδα των ΜΜΕ και την καταστολή. Στην ουσία δηλαδή πολέμησε τον φασισμό με …..φασισμό. 
Ο μέσος πολίτης όμως πρέπει να φύγει απο την νηπιακή (πολιτικά) κατάσταση που βρίσκεται και να αντιληφθεί ότι το δόγμα «ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου» ειναι ενα τραγικό λάθος. 
Απερίφραστα δημοκρατία λοιπόν, αλλά όταν αυτά θα έχουν περάσει και θα τα καταγράφει η ιστορία πόσο δημοκρατικά θα φαίνονται τα χρόνια που ζούμε; 
Η μόνη δεμένη υπόθεση είναι ότι το λεγόμενο συνταγματικό τόξο προσπαθεί να επιζήσει, για να πεθάνουν τους Έλληνες στη νομιμότητα όπως είπε και μια ψυχή που είναι εκλεγμένος, αιρετός με έναν εκλογικό νόμο που κρίθηκε……αντισυνταγματικός. 

Advertisements
Κατηγορίες:Opinion
Αρέσει σε %d bloggers: